Nové děti slavných: Komu se v roce 2022 narodilo miminko?

30. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

V roce 2022 se to zase rodilo... A díky instagramu jsme to všichni měli jak z první ruky. Miminka a roztomilé děti s sebou vždy přinášejí spousty a spousty lajků, tak proč je nevyužít, když už je doma máme, ne? Kterým slavným českým celebritám se v roce 2022 narodilo miminko? Některé z nich jsme pro vás vybrali.

Míša Nosková a Jinřich Čanda

Zpěvačce Míše Noskové a jejímu partnerovi Jindřichovi se v únoru narodila dcerka, která dostala krásné a zajímavé jméno s velkým významem Jasna Marianne. Míše tak přibyla první dceři sestřička. Když se malá narodila, doprovázely konec těhotenství i porod drobné komplikace. Rozhodli se tak s oznámením počkat do chvíle, kdy bude vše v naprostém pořádku.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Nosková (@michaela.noskova)

Ewa Farna a Martin Chobot

Na začátku března se stala dvojnásobnou maminkou také zpěvačka Ewa Farna. Jí a jejímu manželovi Martinu Chobotovi se narodilo již druhé dítě, a to dcerka Ella. Spolu mají už jednoho syna Arthura. Je to ale krásná rodinka, co říkáte?

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Monika Marešová a Leoš Mareš

Moderátorovi Evropy 2 Leoši Marešovi také vstoupilo do života ještě větší štěstí. Jeho manželka Monika mu porodila krásnou holčičku Alex. Pro Moniku jde o prvního potomka, nicméně pro Leoše jde už o třetí dítě. Synové Matěj a Jakub tak budou mít sestřičku, kterou budou moct ochraňovat.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Eliška Bártová a Václav Noid Bárta

V dubnu, kdy se Vaškovi narodila už třetí dcerka, byla ještě Eliška Grabcová. To se ale v létě změnilo. Svatbu tedy prožili v kompletní sestavě. Zpěvák a skladatel má z předešlého manželství s Gábinou dceru Terezku. Se současnou partnerkou Eliškou má už dvě další dcerky Elišku a Aničku.

View this post on Instagram

A post shared by Eliska Bártová (Grabcova) (@_eliska_bartova)

Eva Burešová a Přemek Forejt

Zpěvačka Eva a šéfkuchař Přemek tvoří rozkošný pár už nějaký ten pátek. A Tak není divu, že se jim v srpnu narodil společný syn Tristan William. Jejich rodina tak tvoří pět členů – máma, táta, společný syn Tristan William, Evy syn Nathaniel a Přemkova dcera Stella.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Táňa Pauhofová a Jonatán Pastirčák

Krásná herečka se také pochlubila holčičkou Mílou, která se narodila v říjnu. Jejím tatíkem je o deset let mladší manžel Táni Jonatán. Jedná se o jejího první potomka.

View this post on Instagram

A post shared by Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Vojta Kotek a Radana Kotková

Sympatickému herci Vojtovi se také v říjnu narodil první syn. S manželkou, kterou si vzal letos v létě, mu dali jméno Hubert I. Šman Kotek. Jediným jeho instagramovým příspěvkem je právě ručička jeho novorozeného synka.

View this post on Instagram

A post shared by Vojta Kotek (@vojtakotekoff)

Jitka Boho a Tomáš Hřebík

Modelka a zpěvačka Jitka se také dočkala druhého potomka. S podnikatelem Tomášem se už od říjan radují z malého Tadeáška. První dcerku Rosalii má Jitka s bývalým manželem Lukášem Boho. O detaily i fotky z porodu se pochlubila na svém instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Olga Lounová a Jan Kregl

Pro zpěvačku Olgu Lounovou byl listopadový porod taky jejím prvním. S mladším partnerem se jim narodila holčička Arianne. Radostnou novinu o tom, že miminko čekají, oznámili prostřednictvím krásné písničky a klipu, kde Olga ukazuje ultrazvukový snímek.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

Eva Perkausová a Ivan Hecko

Modeátorka a Prima parťačka Romana Šebrle Eva se také v listopadu dočkala prvního potomka. Má ho s podnikatelem Ivanem a společně mu dali jméno Kilian. Pohlaví miminka oznámili skutečně velkolepě,  přímo v pořadu ShowTime na Primě.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme