Novodobí upíři? Megan Fox a její snoubec přiznali, že navzájem pijí vlastní krev

14. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Machine Gun Kelly a Megan Fox. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Megan Fox a její partner, zpěvák Machine Gun Kelly nedávno všechny šokovali, když přiznali, že navzájem pijí vlastní krev. Poprvé měli krev toho druhého ochutnat při rituálu letos v lednu, kdy se zasnoubili. Herečka nyní pro magazín Glamour přiznala, co je k tomu vede.

Dvojice Megan Fox a Machine Gun Kelly působí od začátku svého vztahu maličko prapodivným dojmem. Dohromady se dali v roce 2020 poté, co se rozvedla s hercem Brianem Austinem Greenem. S Machine Gun Kelly se ale zřejmě opravdu hledali, až se našli, protože herečka se nyní svěřila, že navzájem pijí vlastní krev. „Lidé si nás často představují s poháry na víno jak v seriálu Hra o trůny, jak si navzájem pijeme krev. Je to jen pár kapek, ale ano, krev toho druhého občas konzumujeme pro rituální účely,“ popsala.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Dodala, že ona pracuje s krví velmi opatrně, kdežto její snoubenec má tendenci s ní zacházet bezohledněji. „U mě je to řízené. Řeknu prostě pojďme prolít pár kapek krve a navzájem ji vypít. On je mnohem méně koordinovaný, hektičtější a chaotičtější. Je ochoten si najednou rozříznout hrudník rozbitým sklem a říct mi, ať si vezmu jeho duši,“ popisuje.

Navíc to není jediný rituál, který hvězda filmu Transformes provádí. „Čtu ráda tarotové karty, věnuji se astrologii a dělám všechny metafyzické praktiky a meditace. Věnuji se i rituálům při novoluní a úplňku a všem podobným věcem,“ svěřila se Fox, která podle svých slov svého snoubence doslova proměnila.

Je to doslova přesně můj fyzický typ, který jsem si manifestovala už od svých čtyř let. Jsem také o čtyři roky starší než on. Myslím si, že jsem ho stvořila já. Moje myšlenky a záměry z něj udělaly člověka, kterým je. Kdo ví, jak by vypadal nebo jaký by byl, kdyby nebylo mě,“ dodala sebevědomě.


Celebrity - další články

Doporučujeme