Nový dárek, který si dala sama sobě. Vévodkyně Kate se předvedla s novými vlasy. Co na ně říkáte?

24. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton a princ William (Zdroj: ČTK)

Kate Middleton je známou módní ikonou. Klidně si na sebe vezme šaty za desetitisíce, ale také klidně za několik stovek. Nyní se ale rozhodla pro vlasovou změnu, kterou si zřejmě nadělila k čtyřicátým narozeninám, které oslavila minulý týden.

Vévodkyně Kate nepatří mezi ženy, které by nějak výrazně experimentovaly se svými vlasy a účesy. I drobné změny si na ní ale všimne celý svět. V loňském roce vlasy zesvětlovala o pár odstínů a letos vlasy ztmavila. Společně s princem Williamem se minulý týden poprvé pustili do práce a znovu jsou jejich diáře nabité oficiálními návštěvami.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Své tmavé kadeře ukázala na oficiálních snímcích ke čtyřicetinám, ale tam ještě tak nevynikly. Na světle bez úprav je ukázala až minulý týden. Ve středu navštívili The Foundling Museum v Londýně. Kate na sebe vzala náušnice za pár korun a ve čtvrtek dorazili s úsměvem na tváři na charitativní akci do Lancashiru.

Tentokrát se zahalila do hnědých tónů, které daly vyniknout jejímu novému odstínu vlasů. Kate to samozřejmě moc slušelo, ale tmavé vlasy jsou u ní docela nezvyk. Pro některé to může být trochu změna, ale vypadá to, že vévodkyně se v nové barvě cítí dobře. A to je vždycky to nejdůležitější.


Celebrity - další články

Doporučujeme