Nový dům, účes i manžel. V životě Britney Spears se toho nyní děje opravdu hodně

27. června 2022·Celebrity·Redakce

Sam Asghar a Britney Spears. (Zdroj: ČTK)

V životě Britney Spears se poslední měsíce dějí opravdu velké a důležité věci. Když se konečně zbavila opatrovnictví svého otce, vzala život do vlastních rukou. Teď je vdaná, má nový dům i účes. A vypadá to, že je konečně šťastná. Novinky sdílela na svém instagramu.

Pro Britney Spears byl instagram dlouho dobu jediným komunikačním prostředkem s fanoušky. Nedávala rozhovory, nevyjadřovala se do médií. Nemohla a zřejmě ani nechtěla. Byla pod opatrovnictvím svého otce Jamieho, kterého se loni konečně zbavila. A nyní žije život, který chce ona sama.

Nyní se konečně vyjádřila poprvé od doby, co si 9. června vzala svého dlouholetého přítele Sama Asghariho. “Ještě jsem nebyla na líbánkách,” napsala k fotkám, na kterých má kratší účes. Vdala jsem se a přestěhovala se do nového domu ve stejnou chvíli… není to nejchytřejší věc, kterou můžete udělat…” Spears dodala, že nedávné změny v jejím životě „si teď sedají dohromady“.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Konečně měla po dlouhých a náročných týdnech čas na odpočinek, který už nutně potřebovala. “Pěkně jsem se ponořila do svého bazénu… je tak světlý… a skluzavka… sjela jsem po ní už čtyřikrát… je to pekelně rychlé,” řekla. “Všechny vlasy jsem si ostříhala nakrátko a manžel mi právě udělal steak.” A zpěvaččino poselství na závěr? Život je dobrý.” 


Celebrity - další články

Doporučujeme