O téhle Klum ještě uslyšíme. Dcera slavné Heidi jde v matčiných stopách modelingu. A to i s akné na obličeji

13. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Leni Klum (Foto: Profimedia)

Dcera krásné modelky Heidi Klum si mohla vybrat, jakou kariéru si zvolí. Vzhledem k tomu, že zdědila krásu po své mámě, není žádným překvapením, že se i Leni rozhodla jít stejnou cestou jako Heidi. Středoškolačce se začínají pracovní nabídky jen hrnout. Informoval o tom web Maminka.cz.

Přestože za dva roky oslaví Heidi Klum, krásná Němka, kterou si zamiloval celý svět, 50 let, s aktivním modelingem zatím nekončí. Adekvátní náhradu za sebe ale už má zajištěnou. Její dcera Leni totiž pomalu ale jistě začíná dobývat svět modelingu.

17ti letá kráska se sice nikdy netěšila příliš velkému zájmu svého biologického otce, italského multimilionáře Flavia Briatore. Otcovskou lásku jí tak vynahradil zpěvák Seal, který ji adoptoval, je tátou jejích tří sourozenců a s Heidi tvořili pár několik let. A právě Leni dostala nabídku na práci v modelingu již ve 12 letech. Heidi jí to tehdy zatrhla, ovšem nyní, když je půvabné dívce už 17 let, se rozhodla jít ve stopách své mámy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leni Olumi Klum (@leniklum)

Dostaly společnou nabídku nafotit titulní stranu jednoho módního magazínu a Heidi se nechala slyšet, jak je na svou dceru pyšná především za to, že stále zůstává svá a ví přesně, co chce. “Tak nadšená z mé první titulní strany!! Na place jsem si užila tolik zábavy a nemohla jsem snít o lepším startu!” napsala Leni na svém Instagramu vedle obálky, kterou pořídil fotograf Chris Colls.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leni Olumi Klum (@leniklum)

Dospívající dívka se stala také tváří luxusní značky Dior Make-up Germany„Cítila jsem se velmi poctěna, když mě oslovili. Kosmetické produkty používám od svých čtrnácti let a jsem velkým fanouškem této značky! Opravdu se těším na naši spolupráci a jsem velmi hrdá na to, že jsem nyní první ambasadorkou v Německu!” řekla nadšená Leni, která se nestydí předvést svým sledujícím i pleť s akné, kterou trpí nejedna dospívající dívka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leni Olumi Klum (@leniklum)


Celebrity - další články

Doporučujeme