Obavy Britney Spears. Co, když udělám chybu, strachuje se zpěvačka

21. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Britney Spears je po třinácti letech opět svobodná a může se rozhodovat podle sebe. Pro zpěvačku je to ale něco naprosto nového a bojí se, že udělá chybu. Svěřila se s tím fanouškům na svém instagramu.

Život Britney Spears se v poslední době přetočil o 180°. Vymanila se z područí svého otce Jaimeho, s novou svobodou přišly i zásnuby s přítelem Samem Asgharim a kompletní překopání všeho, na co byla zpěvačka doposud zvyklá. Z novinek je zpěvačka samozřejmě nadšená, ale v otevřené zpovědi na svém instagramu přiznala, že to má i stinnou stránku.

Budu upřímná a řeknu, že jsem dlouho čekala na osvobození ze situace, ve které jsem. A teď, když je to tady, tak se bojím cokoliv udělat, protože se bojím, že udělám nějakou chybu. Dlouhé roky mi říkali, že když se mi povede dobře, tak to skončí. A nikdy to neskončilo! Tvrdě jsem na tom dřela, ale teď, když je to tady a blíží se to víc a víc ke konci, jsem velmi šťastná. Nicméně je tady i hodně věcí, které mě děsí,” přiznala v dlouhém textu na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney popsala, že jí třeba sledují fotografové a ona se kvůli nim strachuje o svou bezpečnost. Paparazzi třeba skáčou do silnice nebo okolo ní projíždějí, jak šílení, když jede domů. “A to jezdím kolem základní školy. Děti jsou důležité, ale já taky,“ strachuje se.

„Nelíbí se mi, že mě chtějí vylekat a objevují se jako blesk z čistého nebe. Je to, jako by se snažili, abych udělala něco šíleného! Takže jak jsem řekla, děsí mě, že udělám něco špatně,“ napsala. K tomu dodala, že proto je nutné, aby omezila svou aktivitu na sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Zpěvačka přiznala, že poprvé si šíleného chování všimla, když po třinácti letech mohla usednout za volant. „Ničím jsem si nezasloužila, aby se ke mně tak chovali, jak tomu bylo posledních třináct let,“postěžovala si Britney, která teď prochází velkou proměnou a bude to pro ni ještě velmi náročná cesta.


Celebrity - další články

Doporučujeme