Oblékne se do bílých šatů? Svatba u Markéty Konvičkové zatím není v plánu

14. března 2023·Celebrity·Barbora Turková

Markéta Konvičková (Zdroj: Profimedia)

Markéta Konvičková s partnerem Reném Kubošem a dcerkou Amálkou nebydlí v Praze, ale zakotvili v Třinci. Rodinka je zde spokojená, ale sympatické plavovlásce ke štěstí možná schází to, že není vdanou paní. Otázka je, kdy bude. Informaci uvedl web Extra.cz.

Ani nejde o to, že by zpěvačka nebyla zasnoubená. Zásnubní prstýnek nosí na ruce už nějakou dobu, ale svatbu s partnerem zatím neřeší. Sama přiznala, že je to sice už nějakou dobu, ale že za posun může i pandemie covidu. Rodinka si teď hlavně užívá nový dům a to, jak malá Amálka roste. „Svatba může klidně přijít ze dne na den,” říká Markéta.

Svatba je spojená i se svatební cestou. Vzhledem k tomu, že spolu mají partneři Amálku, cestovala by s nimi i ona. „Mrzelo by mě, kdyby tam Amálka nebyla,” přiznává blondýnka. „Jsem impulzivní člověk, takže když se ráno probudím a zjistím, že se za dva měsíce chci vdávat, tak to tak bude, a jestli to bude u moře, nebo někde na úřadě, nebo s plným sudem vína, tak to prostě bude,” usmívá se.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Markéta navíc musí brát ohledy i na své zdraví. Před několika lety zjistila, že má vzácný nádor na vaječníku a všichni měli strach, zda krásná zpěvačka bude moct mít děti. Když zjistila, že čeká miminko, všechno šlo stranou. A to i potenciální svatba. Je ale jasné, že dcerka je pro zpěvačka a jejího partnera prioritou.


Celebrity - další články

Doporučujeme