Obrnila se mlčením a stále je v izolaci. Bude Tereza Kostková o víkendu moderovat StarDance?

5. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Aleš Háma a Tereza Kostková. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Kdo bude v sobotu moderovat StarDance s Markem Ebenem? To je stále ve hvězdách, protože herečka a moderátorka Tereza Kostková se obrnila mlčením. Na dotazy a zprávy Blesku, který informaci přinesl, neodpovídá.

Česká televize stále nemá vyřešenou výjimku z hygienického nařízení, aby Tereza Kostková mohla v sobotu večer opět moderovat čtvrtý večer populární taneční soutěže StarDance. Na dotazy Blesku doteď nereagovala. Na zprávy neodpovídá a telefony nezvedá. Minulý týden komunikovala na sociálních sítích skoro denně, tento týden se neozvala ani jednou.

Naposledy všechny zdravila v pondělí. „Jen tak… Jako pozdravení všem s přáním týdne, který pro každého z vás bude právě takový, jaký si přejete. Právě takový, že budete moci říci – to byly ale krásné dny! Díky, Tereza,“  napsala ke snímku své siluety. Od té doby se odmlčela. Přitom, když jí bylo nejhůře, neměla problémy se fanouškům ozvat.

O tom, jestli Kostková dostane od hygieny povolení opustit izolaci o den dříve, má být rozhodnuto během dneška. Pokud povolení nedostane, zaskočí opět Aleš Háma, který moderoval s Ebenem i minulý týden. Kvůli karanténě nemohl v předchozím díle tančit dva páry – zpěvák Mirai Navrátil a jeho partnerka Lenka Nora Návorková a herečka Simona Babčáková a tanečník Martin Prágr.

I z toho důvodu se minulý týden nevyřazovalo. Soutěž by měla končit před Vánoci, proto jednou budou muset vypadnout hned dva páry. Tento týden to ale nebude. Na vypadnutý pár se můžete těšit v pondělí ráno v ranním vysílání Frekvence 1.


Celebrity - další články

Doporučujeme