Obrovská změna. Kateřina Kaira Hrachovcová vypadá úplně jinak, fanoušci jsou v šoku

2. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Kateřina Kaira Hrachovcová (Zdroj: Profimedia)

Je to ona? Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová prošla razantní proměnou. Zkrátila si své dlouhé blonďaté vlasy a teď je z ní krátkovlasá brunetka. Navíc si i nechala upravit obočí a teď je z ní zcela nový člověk. Informaci uvedl web ŽivotvČesku.cz.

Za dva roky oslaví Kateřina Kaira Hrachovcová padesáté narozeniny. Nutno ale dodat, že tento věk by jí nikdo nehádal. Herečka se už nějakou dobu věnuje zdravému životnímu stylu, postavu si udržuje sportem a dává si záležet i na zdravé stravě. Po dlouhé době se nyní objevila na veřejnosti. Vyrazila na křest knihy spisovatelky Sylvy Lauerové Hodiny zmijí.

View this post on Instagram

A post shared by Kaira • Kateřina Hrachovcova (@kaira.katerina)

A přítomní jen žasli, jak Kateřina vypadá. Dlouhé roky nosila dlouhé blond vlasy, ale nyní prošla radikální změnou. Zvolila krátké asymetrické mikádo s ofinou, obarvila se na hnědou a nechala si udělat tzv. laminaci. Díky tomu má husté a tmavé obočí.

Vypadá jako úplně někdo jiný, ale s proměnou je velmi spokojená. “Změna je to obrovská a cítím se s tím určitě příjemně, pohodlně, je to skvělé. Tím, že nejsem vázána, že bych musela nějak konkrétně vypadat, jsem se nebála a šla jsem do toho, je to můj civil. Nechala jsem se ostříhat tak, jak jsem to cítila. Účes dělal moc šikovný a kreativní kadeřník Lucas, který dělá různé extravagantní účesy,” svěřila se.

Ona sice nadšená je, ale její fanoušci už méně. “Tady je ukázka toho, že každý nemůže mít vše, co je zrovna trendy, předtím jí to slušelo více,” shodují se lidé v komentářích. Kateřina si ale z komentářů nic nedělá. “Je to účes, který je pro mě velmi praktický a pohodlný. A hodí se k tomu, co teď dělám, a sedí mi i k mému aktuálnímu stylu,” uzavřela žena, která se našla v tatérství.


Celebrity - další články

Doporučujeme