Oči bez energie a tvář bez výrazu je pryč! Pavla Tomicová má novou lásku

16. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová (Zdroj: Profimedia)

Pohublá, s propadlýma očima a bez emocí. Takovou jsme Pavlu Tomicovou vídali v posledních měsících. Rozpad manželství ji zasáhl, čemuž se není co divit. Nyní to ale vypadá, že se všechno v dobré obrací.

Předloni se herec Ondřej Malý rozhodl odstěhovat od manželky Pavli Tomicové. Důvod ale nebyl ten, že ho ke známé herečce už nepojí žádné city, byl v tom někdo třetí. Přesněji jiná herečka Kristýna Kociánová, se kterou navíc čekal i potomka. Pro Tomicovou to byl obrovský šok. Zrušila natáčení Slunečné, aby se dala dohromady. Hodně zhubla a v očích neměla pomyslnou energii.

To už je ale naštěstí pryč. Herečka se ke svému soukromí zásadně nikdy nevyjadřuje, její kamarádky jsou sdílnější. „Když si uvědomím, jak roztěkaná a bez nálady byla poté, co jí to Ondra udělal, a jak je plná života, usměvavá, veselá a přímo šťastná teď, tak je úplně jasné, že se toho změnilo hodně. Zamilovanou babu poznám na sto honů, i kdyby zapírala. Ale když se jí na to jedna z nás zeptala, přiznala, že je znovu zamilovaná. Ale víc nám o něm neřekla, ani slovo,“ svěřila se pro redakci eXtra.cz její kamarádka.

Dotyčná kamarádka se i svěřila, že se herečka usmívá jak měsíček na hnoji. Všechny fanynky a její příznivkyně jsou v tomhle ale za jedno. Pavla Tomicová si novou lásku a vztah bezesporu zaslouží. A také si zaslouží jít dál a posunout se.

Celebrity - další články

Doporučujeme