Od natáčení komedie Táta v sukni uběhlo třicet let. Herci se za tu dobu změnili k nepoznání

19. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Film Táta v sukni. (Foto: Profimedia)

Asi málokdo neviděl americkou rodinnou komedii Táta v sukni, kde hlavní roli ztvárnil herec Robin Williams (†63). Jeho děti hráli Mara Wilson, Matthew Lawrance a Lisa Jakub. Od premiéry snímku už uplynulo třicet let. Jak vypadají dětští herci, které film proslavil dnes? Na to odpovídá server Mirror.

Film je z roku 1993, takže dnes byste dětské hvězdy těžko rozeznaly. Díky snímku se všem otevřely dveře do světa showbyznysu, ne všchni se ale herectví živí dodnes. Hvězda filmu Robin Williams už nežije, v roce 2014 spáchal sebevraždu.

Mara Wilson (35) hrála nejmladší díte, Natalie, které bylo v té době šest let. Po premiéře snímku si zajistila roli ve filmu Zázrak v New Yorku a Matilda. Po smrti sví matky Suzie, která polehla rakovině prsu, se rozhodla si dát od herectví 12 let pauzu. Během toho si vybudovala úspěšnou kariéru v dramaturgii, ale v roce 2016 už opět stála před kamerou. A to v televizním pořadu Broad City a v animáku Velká šestka.

Matthew Lawrence (42) hrál v komedii třináctiletého Chrise. V 90. letech se pak objevil v Brotherly Love a také byl obsazen do sitcomu Boy Meets World, kde se objevoval až do roku 2000. Hrál například i ve filmu Žába k zulíbání a v letech 2001 až 2014 v sitcomu Melissa & Joye.

Lisa Jakub (44) hrála nejstarší dítě Daniely a Mirandy, Lydii, které bylo 15 let. Poté se objevila ve filmu Den nezávislosti, to jí bylo 17 let. Ve 22 letech se však Lisa vzdala herectví a v roce 2005 se provdala za hollywoodského divadelního manažera Jeremyho Jonese. Aktuálně pracuje jako instruktorka jógy. Napsala i vlastní autobiografii You Look Like That Girl ( v překladu Vypadáš jako ta dívka) a má vlastní blog.

Celebrity - další články

Doporučujeme