Okolnosti osudného večera vrhají na smrt Jakuba Maliny temný stín. Lidé jen přihlíželi

19. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Jakub Malina, Tereza Vojtková (Foto: Profimedia)

Fotbalista Jakub Malina patřil k tak zvané zlaté mládeži. Užíval si života, bohatství i krásných žen. 5. prosince se mu však stala návštěva restaurace osudnou. Blesk informoval o tom, že se měl začít dusit jídlem a upadnout do bezvědomí. V kómatu byl celé dva týdny a následně zemřel. Nyní však vyšly najevo děsivé detaily osudného večera.

Fotbalista, syn miliardáře Tomáše Maliny a expřítel takových českých krásek, jako je modelka Eliška Bučková nebo Gabriela Bártová, Jakub Malina zemřel poté, co ležel 14 dní v kómatu v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. 5. prosince si zašel do restaurace na večeři. Během konzumace jídla mu zaskočilo sousto a on se začal dusit.

Trvalo celkem dlouhou chvíli, než si přítomní lidé všimli, že se něco děje. Nikdo proto nepřispěchal Jakubovi na pomoc. Všichni jen seděli a dívali se, jak se muž dusí. Nebylo patrné, že se nemůže nadechnout.

Kvůli tomu byl několik minut bez přívodu kyslíku do mozku. Upadl tak do bezvědomí. V kómatu byl 14 dní. V sobotu bohužel svůj boj se životem prohrál.


Celebrity - další články

Doporučujeme