Okouzlující a talentovaná Nicole Kidman slaví narozeniny. Vybrali jsme její nejlepší filmy

20. června 2023·Celebrity·Redakce

Nicole Kidman (Foto: Profimedia)

Je krásná, půvabná, talentovaná, sexy a dnes je už šestapadesátiletá. Hollywoodská herečka Nicole Kidman slaví narozeniny. Pojďme se podívat na ty nejlepší filmy, ve kterých ji můžeme vidět, a které rozhodně stojí za to.

Moulin Rouge (2001)

Romantický muzikál z prostředí kabaretu se odehrává počátkem 20. století. Nádherné prostředí, které přímo voní Velkým Gatsbym a vynikající kostýmy, dělají z filmu špičku ve svém oboru.

 

Stepfordské paničky (2004) 

Joanna Eberhartová je úspěšná televizní producentka, která však kvůli násilnému incidentu, vyvolanému jejím kontroverzním pořadem, dostane v prestižní televizní společnosti výpověď. Když se následkem toho zhroutí, přestěhuje se s manželem Walterem a dvěma dětmi z Manhattanu do dokonalého moderního městečka Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné.

Hodiny (2002) 

Román Virginie Woolfové ve třech různých časových rovinách je jedním z nejlepších psychologických pohledů do života ženy. Tři herečky, tři místa, tři časy, tři neuvěřitelné výkony (jmenovitě Meryl Streep, Julianne Moore a Nicole Kidman).

Ti druzí (2001)

Mysteriózní španělský horor nás zavede do jednoho záhadného domu, kde tak trochu straší. Nicole zde vystoupí v roli osamělé ženy, která za války čeká na návrat svého manžela. Společně s ní jsou v domě jen její děti a služebnictvo… nebo ne?

 

Aquaman (2018)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho, napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem.

 

Návrat do Could Mountain (2003)

Film líčí strastiplnou pouť jižanského vojáka Inmana (Jude Law) na sklonku občanské války za milovanou ženou Adou (Nicole Kidmanová), kterou předtím jen jednou políbil a o níž je přesvědčen, že na něho stále čeká. Na své cestě zuboženou zemí muž potkává řadu postav, poznamenaných těžkou válečnou dobou.

Celebrity - další články

Doporučujeme