Okouzlující slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se potkala s členy královské rodiny. Kdo ji nejvíce inspiruje?

4. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zuzana Čaputová se potkala s princem Charlesem (Foto: ČTK)

Okouzlující slovenská prezidentka Zuzana Čaputová je nyní na na klimatické konferenci ve skotském Glasgow. Zde se potkala i se členy královské rodiny a na instagramu se svěřila, kdo je pro ni největší inspirací.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová je velmi okouzlující a reprezentativní osobnost. Na klimatické konferenci ve skotském Glasgow diskutovala třeba s princem Charlesem. Mluvili o tom, jak Slovensko a Velká Británie přispívají k ochraně klimatu, a jak naléhavost klimatické krize pociťují zejména mladí lidé. Shodli se, že potřeba ochrany klimatu nepředstavuje pouze náklady, ale může být spojena i s velkými ekonomickými příležitostmi.

Čaputová, která na konferenci odcestovala běžnou komerční linkou, nemluvila jen s Charlesem. I Kate Middleton a Williamovi záleží na ochraně planety a s prezidentkou se potkali na jedné z doprovodných akcí. „Kromě aktivit souvisejících s ochranou životního prostředí nás spojuje i téma duševního zdraví, ve kterém se princ William a vévodkyně Kate angažují. Sleduji jejich aktivity a jsou pro mě inspirací,“ svěřila se na instagramu Čaputová.

Královna Alžběta II. se sice konference nezúčastnila, ale poslala video. “Několik členů britské královské rodiny vyjádřilo v posledních týdnech nespokojenost s nečinností světových lídrů, v krocích proti pokračující klimatické změně. Jak řekla britská královna Alžběta II – namísto slov už nyní nastal čas na činy,” řekla prezidentka.

Té to opět velmi slušelo. Zvolila vypasované tmavě zelené šaty, ve kterých skvěle vynikla její postava. Vlasy měla upravené do svých obvyklých vln, které doplnila je decentním make-upem. Nešetřila ani úsměvy a opět se předvedla, jak dobře umí svou zemi reprezentovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme