Omrzely se jim divoké barvy? Kráska ze Hry o trůny prodávala s manželem dům za ohromující cenu

24. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Joe Jonas a Sophie Turner. (Zdroj: Profimedia)

Sansa v seriálu Hra o trůny působila chladně a upjatě. Ve skutečnosti ale její představitelka Sophie Turner taková není. S manželem, muzikantem Joe Jonasem prodávají dům na Floridě, který upjatý rozhodně není. Právě naopak. Informaci uvedl deník The Wall Street Journal.

Pár si dům v uzavřené komunitě Bay Point v Miami na Floridě pořídil teprve loni a nechali ho zcela nově zařídit. Interiéry jim vytvořila americká designérka Sarah Ivory, která se rozhodně nebála barev a extravagance. Manželé jej následně využívali jako hlavní domov. Je tedy překvapivé, že se ho nyní snaží prodat. Pár jej nabízí v přepočtu za 403 milionu korun. 

Budova byla postavena okolo roku 1980 a má 975m2 užité plochy. Jejím centrálním místem je obývací pokoj s dřevěným kazetovým stropem ve výšce devět metrů. Dominantou je oboustranný travertinový krb, který je zasazen do stěny obkládané korálem. Stejný materiál je použit i v dalších místnostech a částečně i na fasádě. Jeho ozdobou je kromě fialovo-okrové sedačky i vintage lustr ze skláren na ostrově Murano. Další je pak ještě v jídelně, kde jsou ručně malované tapety od značky de Gournay.

V interiéru byly před zásahem i vodní prvky včetně jezírek s koi kapry, designérka je přeměnila na vertikální zahrady, aby v domě navodila tropickou atmosféru. V domě je šest ložnic, hlavní je zařízená v modré barvě. Nechybí ani kulečníkový sál či velká knihovna, dva bazény. Jeden je vyhrazen pro dospělé a druhý pro děti. Na zahradě je také vířivka, na terase zase venkovní kuchyň.

Podívejte se, jak to u manželů doma vypadá.

Foto: Profimedia

Celebrity - další články

Doporučujeme