Ona snad nikdy nestárne. Představitelka doktorky Quinnové vypadá i v sedmdesáti naprosto fenomenálně

25. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jane Seymour (Zdroj: Profimedia)

Všichni si ji pamatují jako nezapomenutelnou doktorku Quinnovou, která se vždy starala o nemocné. Herečka Jane Seymour sice už před rokem oslavila sedmdesáté narozeniny, ale na svůj věk rozhodně nevypadá. Právě naopak, o čemž nás přesvědčila před pár dny na červeném koberci. Informaci uvedl Super.cz.

Herečka Jane Seymour patří bezesporu k dámám, které oslňují v pokročilejším, dalo by se říct, babičkovském věku. Vitální sedmdesátnice je hvězdou snad každé premiéry nebo akce na červeném koberci. Nejinak tomu bylo i na premiéře snímku Ruby´s Chocie, která se konala v australském Sydney.

V rudé róbě byla neskutečně sexy a v odvážných šatech, které ale byly přiměřené jejímu věku, vynikla její štíhlá postava a zářivý úsměv. Seriálová doktorka Quinnová se pořád udržuje ve skvělé kondici a je to znát. Před čtyřmi lety se objevila na obálce Playboye a v tu dobu prohlásila, že se cítí více sexy, než zamlada. Není se čemu divit, že jí režiséři obsazují do rolí jejích vrstevnic, ale i výrazně mladších žen.

View this post on Instagram

A post shared by Allison Voight (@allison_voight)

Herečka je sice čtyřikrát rozvedená, ale po šedesátce konečně našla lásku v podobě režiséra Davida Greena. Nechce se věřit tomu, že jí její bývalí opouštěli kvůli jiným ženám. Šarmantní dáma to nicméně teď bere s úsměvem a je ráda, že svého prince na bílém koni našla i v pokročilejším věku.


Celebrity - další články

Doporučujeme