Ondřej Sokol se bude znovu ženit. Na sítích zveřejnil video z žádosti o ruku

8. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Martin Stranka; sokolondrej / Instagram

Oblíbený český herec, režisér a moderátor Ondřej Sokol (48) se na sociálních sítích pochlubil s krásnou novinou. Svou přítelkyni Nikolu (27) totiž požádal o ruku a dvojice nyní plánuje svatbu. K zásnubám došlo už dříve na dovolené v Londýně, informaci ale pár zveřejnil až nyní. 

Ondřej Sokol na sociálních sítích odhalil několik měsíců staré video z Londýna, které zřejmě pozvedlo nejedno obočí. Zdá se totiž, že záběry zachycují okamžiky těsně po žádosti o ruku. Podle herce a moderátora přitom nejde o žádný žert.

“Tohle nemá být a není vtipné video. Je to jen pár měsíců stará vzpomínka na milovaný Londýn, po kterém se mi stýská…. A držíme jim palce, stejně jako Světu. Jo a teda ještě je uvnitř videa jedna informace, o kterou jsme se prostě chtěli podělit,” napsal k němu Sokol.

View this post on Instagram

Tohle nemá být a není vtipné video. Je to jen pár měsíců stará vzpomínka na milovaný #london po kterém se mi stýská…. A držíme jim palce, stejně jako Světu… ??? Jo a teda ještě je uvnitř videa jedna informace, o kterou jsme se prostě chtěli podělit… ☺️ O.

A post shared by Ondřej Sokol (@sokolondrej) on

Někdejší hvězda pořadu Partička už za sebou jedno manželství má, to ovšem po dvanácti letech skončilo rozvodem. “Tehdy jsem věděl, že kdyby to neukončila ona, udělal bych pro záchranu manželství cokoli. Ale teď už je to jinak,” uvedl bavič před několika lety v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Ačkoli láska s hereckou kolegyní Kateřinou Lojdovou nakonec nedopadla, díky vztahu má nyní Sokol dceru Ester a syna Adama. “Děti pro mě vždycky byly neskutečně důležité. Sám jsem z extrémně rozvedené rodiny, kdy se máma z porodnice k tátovi nevrátila. Chtěl jsem proto, aby moje děti měly kompletní rodinu,” popsal po rozvodu.

“Náš rozvod beru jako vlastní selhání, ale dnes s tím nic nenadělám a Kateřinu beru trochu jako cizího člověka,” přiznal tehdy.


Celebrity - další články

Doporučujeme