Opeřená Vendula Pizingerová ukázala na plese famózní dekolt. Jste skrytá sexice, říkají fanoušci

31. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Vendula Pizingerová (Foto zdroj: Instagram Venduly Pizingerové – se souhlasem Venduly)

Na pražském Žofíně se sešla velká spousta osobností při příležitosti Plesu agrární komory. Mezi nimi nechyběla ani Vendula Pizingerová, která na sebe jistě strhla pozornost velice zajímavým modelem, který dal vyniknout jejímu bujnému dekoltu. Fotka, kterou z této akce zveřejnila na svém instagramu, spustila lavinu obdivných a pochvalných komentářů.

Vendula Pizingerová vsadila na návrhářku Martinu Pipkovou, jejíž model na Ples agrární komory oblékla. Šaty od té samé návrhářky zvolila i zpěvačka Eva Burešová loni na Českého slavíka. Takže podobnost obou modelů není náhodná. Zatímco šaty Evy byly černé a sukni s vlečkou tvořila ptačí pera, Vendula měla peřím obsypaný dekolt. A že to byl dekolt hodný pohledů a obdivů.

“V době ptačí chřipky je trochu riziko si na Ples agrární komory vzít šaty s kohoutím peřím, ale moc jsme si to užili. Navíc výtěžek 92 tisíc je krásným dárkem pro @kapka_nadeje. Na Žofíně mají plesy svou atmosféru,” napsala Vendula k fotkám z večera, na kterých dala nahlédnout do svého dekoltu i svým sledujícím. Ti ji hned začali chválit v komentářích.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

“Paní Vendulo, to jsou Vaše prsa? Já vás sleduji pořád a buď bunda, mikina a vy jste taková skrytá sexice? napsala jedna z fanynek. Ani Vašek Noid Bárta si neodpustil pochvalu. Jako správný gentleman však chválil šaty, nikoliv výstřih. “Bomba šaty! Sluší!” napsal. Sama Vendula přiznala, že jsou to ty nejodvážnější šaty, jaké na sobě kdy měla.


Celebrity - další články

Doporučujeme