Opilý Upír Krejčí převrátil auto a skončil v nemocnici

13. června 2022·Celebrity·Redakce

Václav Upír Krejčí (Foto: Profimedia)

Bavič Václav Upír Krejčí podle CNN Prima News skončil v nemocnici poté, co v opilosti převrátil auto na střechu do potoka a odešel do blízkého lesa. Potom, co k němu dorazila policie, zjistila, že muž je silně opilý a následně byl převezen se středním zraněním do nemocnice. Jeho manželka se k incidentu nechce vyjadřovat.

Václav Upír Krejčí je český bavič, herec, zpěvák, režisér a spisovatel. Lidé ho znají především z nejrůznějších estrád a z pěveckého dua Dýza Boys. A právě Krejčí byl v neděli večer převezen do nemocnice se středně těžkým zraněním. Policie ho našla v lese nedaleko převráceného auta v potoce.

Byl ve značně podnapilém stavu a podle informací CNN Prima News nadýchal 2,7 promile. Podle svědků byly později na místě nehody také manželka Václava Upíra Krejčího a jeho dcera. Ty ale naštěstí ve voze v tu dobu nebyly a podnapilý herec řídil sám.

Nehoda se stala nedaleko jeho chalupy. Havarovaný vůz byl vyproštěn pomocí těžké techniky. “K té nehodě se nebudeme vyjadřovat,” uvedla pro Blesk manželka Krejčího.

Projekt Bezpečně na cestě se zaměřuje na všechny účastníky silničního provozu od malých dětí přes mladé řidiče až po seniory. Každá ze značek skupiny Active Radio se zaměří na jinou cílovou skupinu. Díky tomu bude kompletně pokryta populace od 3 let a více.

Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod a to podle pravidel uveřejněných na stránkách www.fondzabranyskod.cz.


Celebrity - další články

Doporučujeme