Ornella Koktová vyrazila s celou rodinkou na hory. Ani ne dvouletý Sven už stál na lyžích

14. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ornella Koktová, Josef Kokta (Foto ČTK)

Ornella Koktová se rozhodla, že s celou rodinou vyrazí na hory. Ve Špindlerově mlýně, kam vyrazili, se na lyže postavil i malý Sven, kterému jsou teprve necelé dva roky. A jak to malému chlapečkovi šlo? S tím se Ornella pochlubila na instagramu.

Že mu ještě nebyly ani dva roky? To vůbec nevadí, malý Sven už ve dvaceti měsících stojí na lyžích. V půjčovně obstarali Ornella a Josef Koktovi Svenovi vybavení, doma poctivě trénovali na koberci, aby si na nepříjemné přeskáče a lyže zvykl. A všechno klaplo tak, jak mělo a chlapec si tak lyže vyzkoušel i na sněhu.

Zpocená až.. Ale jedeme! Sven 20 měsíců,” napsala hrdá maminka na svůj instagram. Nejmladší Lilianne si ale na podobný zážitek bude muset přece jenom ještě počkat. Výlet se dvěma malými dětmi ale nebyl vůbec jednoduchý. I tak si to Ornella užívá.

Snídaně s dětmi je někdy náročná…ale i tak mě baví! Hlavně to, že mrkneme na hodinky a ono je najednou už dopoledne. Tohle je ráj,“ doplnila k fotkám z hor. Naštěstí mají manželé ještě nejstarší Quentina. Ten jako velký brácha pomáhá a vozí kočárek.

Celebrity - další články

Doporučujeme