Oslavenkyně Marie Rottrová ruší své plány kvůli covidu

11. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Marie Rottrová (foto ČTK)

Zpěvačka Marie Rottrová oslaví v sobotu své osmdesáté narozeniny. Tento věk, by jí samozřejmě nikdo nehádal, protože Marie patří k těm ženám, které zkrátka nestárnou. Měla se konat velkolepá oslava jejích kulatin. Ta se ale bohužel ruší, protože zpěvačka bojuje s covidem. Informoval o tom Blesk.

Interpretka hitů S tím bláznem si nic nezačínej, Déšť a Lásko nakonec své kulaté narozeniny oslaví nejspíš pouze se svým manželem Milanem Říhou. Přestože se měla konat velká oslava, plány na sobotu musela zpěvačka Marie Rottrová zrušit. Dostihl ji covid a ona ho potřebuje co nejlépe zvládnout.

“Milan nyní obvolává pozvané hosty a ruší oslavu, prozradil Aha! jeden z dlouholetých kolegů muzikantů Lev Rybalkin. Nejde jen o zrušenou oslavu, ale její přátelé a rodina o ni mají přirozeně strach a doufají, že bude brzy v pořádku.

80 let by jí rozhodně nikdo nehádal a i ona sama ještě v létě o svých blížících se narozeninách mluvila klidně.Na kulatiny se těším, manžel mi strašně rád kupuje šperky,” řekla Blesku v červnu tohoto roku. V den jejích narozenin uvede ČT1 dokument To mám tak ráda. Marie v něm promluví nejen o práci, ale taky o své rodině a blízkých.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme