Oslavenkyně si nadělila k narozeninám přiznání. Její vztah s Třeštíkem je oficiální

13. září 2022·Celebrity·Redakce

Eva Decastelo. (Foto: Profimedia)

Dlouho se šuškalo o tom, že Eva Decastelo a Tomáš Třeštík, manžel spisovatelky Radky Třeštíkové, tvoří pár. Na Eviny čtyřiačtyřicáté narozeniny však fotograf zveřejnil na svém instagramu jejich společnou fotku a popřál jí tak k narozeninám. Eva ji sdílela na svém profilu.

Už dříve fotograf Tomáš Třeštík zveřejnil dvě fotky nahé Evy, které sám fotil. Není se čemu divit, jelikož manželé Třeštíkovi pár již nějaký ten pátek netvoří, ale kvůli dětem spolu chtějí nadále vycházet dobře. Oficiálně ale svůj domnělý vztah Tomáš s Evou nepotvrdili a ani se k němu nechtěli vyjadřovat.

V pondělí 12. září ale Eva slavila narozeniny a ke spoustě přání se na instagramu objevilo jedno speciální. Právě Tomáš Třeštík zveřejnil na svém profilu jejich společnou fotku, kde není pochyb o tom, že tvoří pár. Tomáš hledí s milým a šťastným úsměvem do objektivu a Eva ho láskyplně líbá na tvář.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Třeštík (@tomastrestik)

Jelikož se objevovaly nepravdivé informace, které zaměnily Evu Decastelo za Lucii Gelemovou, bývalou milenku Felixe Slováčka, neodpustil si pod tímto příspěvkem vtípek TMBK, který napsal, že to paní Gelemové moc sluší. Jak všichni vědí, právě takový styl humoru je TMBK blízký. Kromě něj pod příspěvek napsalo spoustu dalších gratulantů a obdivovatelů, kteří jim vztah velmi přejí.


Celebrity - další články

Doporučujeme