Otěhotněly ve stejný den a ve stejný den budou i rodit. Nikol Štíbrová a Martina Pártlová spolu budou i na pokoji

4. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

S Veronikou Arichtevou a Nikol Štíbrovou působí v pořadu 3v1 na Evropě 2. (Foto: se souhlasem Martiny Pártlové)

Lépe to vymyslet nemohly! Nikol Štíbrová a Martina Pártlová nejenže otěhotněly snad ve stejný den, ale obě budou v tentýž den rodit. Nikoho tedy nepřekvapí, že holky mají objednaný i společný pokoj.

Stejný den, stejné místo, stejná hodina, stejná hudba. Tak by se dal popsat plán dvou kamarádek a moderátorek Nikol Štíbrové a Martiny Pártlové. “Rodíme ve stejný den, na stejném místě, ve stejnou hodinu, se stejnou muzikou. Stejným skalpelem nás budou řezat, stejnou nití nás budou zašívat a poté nás doufejme povezou na dvou postelích na společný pokoj,” řekla pro Super.cz Martina Pártlová.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka)

Obě budou navíc rodit císařským řezem. “Obě ho máme indikovaný, není to o tom, že bychom nechtěly tlačit,” vysvětlila Nikol Štíbrová. Ona tak rodila už svého prvního syna Mathiase. “Já už na to mám věk, paní doktorka řekla, že u mě není žádoucí rodit přirozeně,” řekla Martina.

Společně se vydaly vybrat i kočárek. Ten ale bude mít každá jiný, stejně jako partnera. Nikol žije s Petrem Leitgebem, se kterým je i zasnoubená. Partnerem Martiny je muzikant Josef Vařeka.

Celebrity - další články

Doporučujeme