Pamatujete si krásné upíří mládě Renesmee z Twilight ságy? Vyrostla z ní okouzlující dáma

18. února 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Mackenzie Foy (Foto: Profimedia)

Krásná, talentovaná a úspěšná. Tak se o Mackenzie Foy mluvilo v roce 2012, když se tato mladá dívka objevila ve filmu Twilight sága: Rozbřesk – 2. část jako Renesmee, dcera hlavních hrdinů Belly a Edwarda Cullenových. Z dívky, které tehdy bylo dvanáct let, se proměnila v okouzlující mladou dámu. O tom se můžete přesvědčit na jejím instargamu.

Herecká kariéra Mackenzie Christine Foy odstartovala v roce 2009 v televizních seriálech. O rok později získala svou zatím nejvýraznější roli. Jako Renesmee se získala srdce mnoha fanoušků v druhé části filmu ze ságy Stmívání – Rozbřesk.

Lepší herecký start než v sérii s několikamiliónovou fanouškovskou podporou si dívka, která se v dětství věnovala modelingu, nemohla přát. Úspěch byl totiž předem zaručen. Přestože v mládí předváděla pro značky jako Guess, Polo Ralph Lauren, Mattel či Disney, vždycky věděla, že herectví ji láká více. S postavou Renesmee získala obrovskou fanouškovskou základnu.

Jako herečka začala postupně dostávat čím dál tím více příležitostí. Zahrála si ve filmech jako V zajetí démonů, Louskáček a čtyři říše či Malý princ. Už teď je jisté, že o Mackenzie, která letos oslaví dvacáté první narozeniny, ještě určitě uslyšíme.

View this post on Instagram

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy)

Přispívá k tomu i fakt, že z roztomilé holčičky vyrostla v neskutečnou krasavici. Svůj roztomilý kukuč ale neztratila, jen je z ní teď dospělá žena. Kromě toho má perfektní postavu. Tu si udržuje díky jízdě na koni, kterou miluje. Ve všech jejích pracovních projektech ji navíc podporuje přítel Calam Lynch, který jí věrně stojí po boku.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme