Panečku, to je páreček. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se pochlubili společnou fotkou

28. června 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

Nový a velmi překvapivý pár českého showbyznysu vyrazil na první společnou dovolenou. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se pochlubili na sociálních sítích zamilovanou fotkou.

Chodí spolu teprve tři týdny, ale už spolu odjeli na dovolenou. Modelka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup odjeli do španělské Marbelly, kde má Soukup vilu. Fanoušci Agáty s nadšením čekali na první společnou fotku a naštěstí se dočkali poměrně velmi brzy.

Nejprve se mohli podívat na snímek, kde byly jen stíny obou, ale nyní přišla Agáta i s fotografií, kde jsou vidět obličeje partnerů. “Přejeme hezký den,” napsala Agáta a k fotografii přiložila odkaz na deník Sedmička, který vlastní právě Soukup. Nikoho asi nepřekvapí, že tento časopis bude mít všechno z první ruky.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta si po boku mediálního magnáta bude užívat Španělsko dva týdny. Říká se, že první dovolená vztah prověří. “Tak u nás dobrý,” řekla webu Super.cz modelka. “Na otázku, jak se mám, jen odpovím: mám se moc hezky,” dodala a více se k celému vztahu nechtěla vyjadřovat.


Celebrity - další články

Doporučujeme