Pankáč Petr Hošek měl pohřeb, jaký Strašnice ještě neviděly. Nechyběla tequila ani pogo před rakví

2. února 2023·Celebrity·Redakce

Petr Hošek, poslední rozloučení (Foto zdroj: Profimedia)

Baskytarista a zakladatel punkové kapely Plexis Petr Hošek zemřel 23. ledna tohoto roku po krátké nemoci ve věku 55 let. A v úterý odpoledne se s ním naposledy rozloučila rodina i přátelé v pražských Strašnicích. Petr byl známý svým bohémským životem, a tak není divu, že i obřad se nesl ve stylu punkového mejdanu. Informuje o tom TNCZ.

Takové poslední rozloučení strašnické krematorium zřejmě ještě nezažilo. Hudebník Petr Hošek měl obřad přesně takový, jaký byl jeho život. Divoký, punkový, plný hudby, poga, piva a tequily. Jak se dalo očekávat, hosté nebyli oděni do černého společenského oblečení, ale do kožených bund a na hlavách měli číra.

Při vstupu do síně dostal každý panáka whisky. Nechyběly dresy fotbalisty Diega Maradony, kterého Petr zbožňoval, stejně tak jako pražskou Slavii, jejíž vlajka byla v místnosti také rozprostřena. Pod rakví viselo velké zelené srdce a věnec od jeho maminky.

Hudební žánr pro toto rozloučení byl dopředu také více než jasný. Hit Plexis Svět jsou bary zpívala celá síň a před jeho rakví se dokonce i pogovalo. Ze slavných osobností se s Hoškem přijela rozloučit například Tonya Graves, Dan Bárta, Kryštof Michal či Jan Haubert. Dorazil například i bývalý olympionik Lukáš Pollert.


Celebrity - další články

Doporučujeme