Paris Hilton se dočkala syna. Dítě jí porodila náhradní matka

25. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Paris Hilton a Carter Reum. (Foto: Profimedia)

Americká celebrita a především dědička hotelového impéria Hilton Paris Hilton (41) se na instagramu pochlubila radostnou zprávou. S manželem Carterem Reum (41) se konečně dočkali potomka. Náhradní maminka jim porodila syna.

Už teď tě milujeme tak, že se to nedá vyjádřit slovy,” napsala na instagram Paris a přiložila k příspěvku fotografii, na které jde vidět její ruka s precizní manikúrou, kterou drží malou ručičku svého prvorozeného syna. S rokem 2023 se tak konečně dočkala svého vysněného titulu – máma.Vždycky bylo mým snem stát se matkou. Jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli,” uvedla pro magazín PEOPLE.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Po děťátku toužila Hilton už dlouho. Nejprve si ale chtěla s manželem naplno užít společné chvíle po svatbě, která se konala v listopadu roku 2021. Tomu už ale odzvonilo a teď se soustředí jen na jejich malého syna. Jsme tak nadšení, že můžeme spolu založit rodinu a naše srdce překypují láskou k našemu chlapečkovi,” dodala dědička.

Celkově by manželé chtěli čtyři děti. V minulosti Paris podstoupila několik umělých oplodnění a nakonec si nechala na podzim loňského roku i nějaká vajíčka zamrazit. Tak uvidíme, zda se v dalších letech rodina rozroste o dalšího člena.


Celebrity - další články

Doporučujeme