Pátečním hostem Pokondrů bude hvězda StarDance Jan Onder!

7. října 2016·Celebrity·Redakce

Hostem Těžkýho Pokondru byl v pátek tanečník Jan Onder, jenž stojí i za choreografií nového ročníku StarDance. Ve velmi vtipném rozhovoru si s Milošem a Romanem povídal také o rivalitě mezi tanečníky nebo o tancování s dětmi.

Honzo, jak zpravidla vstává tanečník?

Jan: Těžko. Můžu říct, že dneska jsem to měl hodně pekelný. Bolí mě záda i nohy, jsem nějaký unavený… Je to náročný a každodenní boj.

A bude to čím dál lepší (smích). A navíc tahle profese nejde dělat moc dlouho.

Jan: Život tanečníka je hrozně krátký. V pětatřiceti nebo čtyřiceti už většinou tancovat nemůžeme. Ono to ani nevypadá moc pěkně. Takže ten náš život je takový jepičí.

Letos jste hlavním choreografem show StarDance. Jaká sestava se tentokrát sešla?

Jan: Poprvé jsem si mohl vybrat tanečníky úplně sám a myslím, že jsou hodně dobří. A s tím souvisí i všechno ostatní. Když je tanečník dobrý a umí tu svou celebritu dobře motivovat a nakopnout, tak je to úplně nejlepší. Takže si myslím, že to bude letos vůbec nejlepší řada.

3 nepříjemné otázky

Je mezi tanečníky a choreografy u nás rivalita, nebo si navzájem přejete?

Jan: Ve StarDance je velká pohoda, tam to mimořádně funguje. Ale jinak je pochopitelně mezi tanečníky velká rivalita a s některými se úplně nenávidíme. Je to sportovní soutěž. S některými se rádi nemáme ale některé zase uznáváme a fandíme si.

Novinkou bude letos scénický tanec. Nebude to pro amatéry trochu moc?

Jan: Myslím si, že to bude velké zpestření a vlastně i uvolňující pro celebrity. Protože to není tolik svázáno pravidly a navíc to bude na filmovou hudbu. 

Měl jsi někdy s někým ve StarDance konflikt, že jsi byl příliš tvrdý nebo že jste si prostě lidsky nesedli? 

Jan: Tak asi nějak extra sympatičtí si nejsme s mým předchůdcem Petrem Čadkem. Ono když jsou dva kohoutci na jednom smetišti, tak to nikdy není ideální. Ale jinak ho zdravím a přeju hodně pohody. A byly i jiné neshody. S Danou Batulkovou jsme se kdysi hodně chytli a přitom dnes spolu jezdíme po vystoupeních a milujeme se. 

Poslechněte si

Celebrity - další články

Doporučujeme