Patricie Pagáčová si užila dovolenou v ráji. S rodinkou vyrazila na kouzelný Zanzibar

24. října 2022·Celebrity·Redakce

Patricie Pagáčová. (Foto: se souhlsem P. Pagáčová)

Herečka Patricie Pagáčová se svými fanoušky ze svého soukromí sdílí opravdu hodně. Nedávno zaplavily její instagram snímky z dovolené na Zanzibaru, kam vyrazila společně se svou dcerou a manželem Tiborem. Z těch je zjevné, že si pobyt na kouzelném ostrově uprostřed Indického oceánu moc užili.

Herečka, která se u diváků těší velké oblibě zejména díky účinkování v seriálu Ulice nebo v minisérii Devadesátky, se s rodinkou vydala do proslulého afrického ráje. Na Zanzibar vyrazila s manželem Tiborem Pagáčem a jejich 17měsíční dcerou Bibi. Rodinka se ubytovala v poslední době hvězdami vyhledávaném resortu Tulia. Celou dovolenou denně dokumentovala pro fanoušky na sociálních sítích.

Vítejte v ráji,” napsala z kraje týdne na instagram Pagáčová a zveřejnila fotografii sebe a dcery v ručníku na pláži. Všem bylo jasné, že si herečka odjela odpočinout a nabrat energii do exotiky. Následovala záplava fotografií například z kouzelných zahrad resortu, přilehlých pláží a dokonce i z koňského hřbetu. No prostě ideální dovolená, o které sní snad každý.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Sama herečka si ke konci dovolené uvědomila, že chrlí na sítě jeden příspěvek za druhým, a tak nechyběl vtípek.“50 odstínů modré. Nebojte za chvilku už jedem domů,” uklidnila všechny Pagáčová. Aktuálně by měla být už zpátky v Praze, kde na ni oddaně čekali její psí miláčkové Čolek a Jackie.


Celebrity - další články

Doporučujeme