Patrik Hezucký se stal otcem! Manželka Nikola mu porodila syna

20. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Moderátor rádia Evropa 2 Patrik Hezucký (49) se k rodinnému životu uchýlil až poměrně pozdě. Krátce po svatbě ale přišlo i těhotenství jeho mladé manželky a v pátek v půl deváté ráno pak i první miminko. Chlapeček dostal jméno Oliver.

V pátek půl deváté ráno přivítali Patrik Hezucký a jeho manželka Nikola svého prvního potomka. Krásnou novinku sdílel Hezucký na svém Instagramu. “Info pro příbuzné a vlastně celou rodinu a přátele: čau, jmenuji se Oliver. Tak jsem konečně venku! Oba s maminkou jsme v pořádku. Posílejte dary,” napsal moderátor a připojil foto novorozeného syna.

Než se ale pár mohl radovat z chlapečka, který dostal jméno Oliver, musel si projít velmi nelehkým obdobím. Nikola Hezucká v minulosti přiznala, že poslednímu těhotenství předcházely čtyři potraty.

“Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. Čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. A čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. Na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil,” napsala na svůj instagramový profil Nikola Hezucká.

Dvojice se po sedmi letech vztahu zasnoubila loni v září. V květnu pak přišla svatba a dva měsíce po sňatku Hezucká oznámila, že čeká miminko.

View this post on Instagram

Info pro pribuzne a vlastne celou rodinu a pratele: cau, jmenuji se oliver. tak jsem konecne venku ! Oba s maminkou jsme v poradku. Posilejte dary ! ?❤️#oliver #uzjetotady #stesti #budoucihokejista #budoucivedec #budouciprezident #lasecka #majinkej

A post shared by Patrik Hezucký (@patrikhezucky) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme