Paul Rudd překvapil fanoušky stříbrnými vlasy. Konečně vypadá na svůj věk, chválí ho

3. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Americký herec Paul Rudd (52) jako by snad nestárl. Herec známý z řady komedií nebo seriálu Přátelé navzdory překročení padesátky dosud vypadal jako mladíček. Teď ale přišla velká změna - na snímcích z natáčení seriálu The Shrink Next Door (Cvokař odvedle) byl zachycen se stříbrnou kšticí a hned vypadá o poznání zraleji.

U herců není neobvyklé, že své fanoušky čas od času pořádně překvapí nějakou větší proměnou. Tentokrát se o rozruch postaral americký herec Paul Rudd, známý například ze seriálu Přátelé, komedie Bezmocná nebo z akčního filmu Ant-Man. Toho všichni již od devadesátých let znají s hustou černou hřívou.

Rudd teď ale všem vyrazil dech, když kvůli natáčení nového seriálu radikálně změnil svou image. V roli doktora Isaaca ‘Ikea’ Herschkopfa v seriálu The Shrink Next Door se totiž objeví s kompletně stříbrnými vlasy a najednou si ho tak s mladíčkem už zřejmě nikdo nesplete.

View this post on Instagram

A post shared by Paul Rudd (@paulrudd_)

Ruddovo zdánlivě nekonečné mládí v průběhu let inspirovalo již řadu vtípků. Když se ho na kongresu fanoušků komiksů Chicago’s Comic & Entertainment Expo zeptali na jeho tajemství, odpověděl: “Uvnitř je mi 80 let. Mám v srdci čistou temnotu – a trochu hydratačního krému.” 

Podobně reagoval i v roce 2017 během rozhovoru v pořadu The Graham Norton Show, když moderátor ukázal divákům fotografii herce z osmdesátých let. “Upřímně, to vypadá, že vůbec nestárneš,” okomentoval tehdy snímek Norton. “Uvnitř se ale cítím strašně,” odpověděl tehdy v nadsázce Rudd.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme