Pavel Řezníček se objeví v novém seriálu TV Prima. Bílý plášť vyměnil za maskáče

23. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Pavel Řezníček. (Foto: se svolením TV Prima)

Charismatický herec Pavel Řezníček změnil vizáž. Ze záletného gynekologa se stane vojenský psycholog. Herec si totiž zahraje v očekáváném seriálu TV Prima 1. MISE.

První potvrzenou tváří nového primáckého seriálu 1. MISE je herec Pavel Řezníček. Aktuálně se novinka z vojenského prostředí za přísného utajení natáčí. Herec si v seriálu zahraje plukovníka Víta Jelena.Je to vojenský psycholog, nemá manželku, nemá milenku, nemá nic. Nechme se překvapit, co se z něj vyvrbí. Sám jsem zvědavý,” popsal Pavel pro rozhovor TV Prima.

Jeho postava má vynikat hlavně sarkasmem a hlavním úkolem má být příprava mladých vojáků na vojenskou misi. Sám Pavel v minulosti vojenským výcvikem prošel. “Já jsem na vojně byl, dva roky. Už bych se tam vracet nechtěl, ale byla to zkušenost k nezaplacení,” uvedl.

TV Prima o Řezníčka usilovala již delší dobu. V Ordinaci ale herec dostal takový prostor, že nabídky do Sestřiček nebo Slunečné přijmout nemohl. Tu také točí dál a je skutečně výhrou, že ho konkurence dokázala přesvědčit, aby nabídku do nového seriálu příjmul.


Celebrity - další články

Doporučujeme