Pavel Trávníček: Dvě hodiny poskakovat po jevišti je náročné. Málokdo ví, že herec musí být v kondici

29. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Frekvence 1

Herec a moderátor Pavel Trávníček oslavil 26. října již 70. narozeniny. O dva dny později k nim dostal ten nejkrásnější dárek - státní vyznamenání z rukou prezidenta Zemana. Osobně si ho však kvůli koronakrizi převezme až příští rok.  

Přibývající roky čerstvý sedmdesátník příliš neřeší. “Normálnímu chlapovi je ten věk celkem jedno. To spíš ženské se snaží, aby v každém věku vypadaly dobře,” prohlásil v pořadu Press klub v éteru Frekvence 1. Oblíbený herec si zažertoval, že je možná čas na plastickou operaci. Skutečně ale o úpravách svého zevnějšku prý nikdy nepřemýšlel.

V kondici se prý snaží udržovat hlavně sportem a zdravou stravou. “Já jsem sportovní duše, byl jsem vždycky sportovec, už od mládí. Drží mě to dodnes. Hraju tenis, ten jsem hrál ještě než to bylo populární, a občas si vyběhnu jen tak do lesa zaběhat, protože herec musí být v kondici. To málokdo ví,” svěřil se Trávníček.

“Vždycky, když se někdo diví, tak říkám, zkuste si sednout a třeba jenom hodinu číst v sedě noviny a uvidíte, jak budete unavení. Natož dvě hodiny poskakovat po jevišti a mluvit. Ono je to docela náročné, takže herec by měl být v kondici,” je přesvědčen.

Fit se udržuje také kvůli manželce Monice (35) a jejich společnému synovi Maxmiliánovi, který brzy oslaví čtvrté narozeniny. A právě s nejbližší rodinou nakonec kulatiny oslavil. “S Monikou jsme všechno odvolali, takže jsme slavili s malým Maxmiliánem,” svěřil se herec, který si větší večírky schovává až na dobu po koronaviru.

Foto: ČSFD, archiv Frekvence 1

Celebrity - další články

Doporučujeme