Pavlo Tomicová, kde jsi? Herečka si vzala volno, lékaři jí doporučili pauzu a klid

24. března 2023·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová (Zdroj: Profimedia)

Herečka Pavla Tomicová si neprochází vůbec lehkým obdobím. Rozchod s manželem Ondřejem Malým po 19 letech s ní pořádně zamával. Výrazně zhubla, a i když to vypadalo, že se zase dala dohromady, tak se opět zhroutila. Informaci přinesl Blesk.cz.

Pavla Tomicová by rok 2022 zřejmě úplně vyškrtla ze svého života. Po 19 letech ji opustil její manžel, herec Ondřej Malý, který má nyní dítě s herečkou Kristýnou Kociánovou. Pro oblíbenou herečku to byl obrovský šok a z velkého zklamání se nemohla dlouho vzpamatovat. Výrazně zhubla, přestala chodit do společnosti a působila smutně, ztrhaně a potřebovala čas, aby se z toho dostala.

Když už to vypadalo, že to nejhorší má za sebou, vrátila se opět na začátek. „Okolo Českého Lva, který byl 4. března, se Pavla měla s Ondřejem někde potkat. Myslela si, že to nejhorší má za sebou, druhý den po odehrání představení prostě zničehonic přestala fungovat. Ta bolest je tam pořád,“ uvedl pro server Extra.cz herečky známý.

Podle Blesku musela Tomicová dokonce vyhledat odborníka, který by jí pomohl, aby opět mohla žít. Lékaři jí nařídili klidový režim, aby měla možnost si odpočinout. Proto zrušila divadelní představení, kde účinkuje a v seriálu ZOO, kde hraje, si vyžádala pauzu z natáčení. Mluvčí televize Prima to potvrdil, ale dodal, že se nejedná o duševní problémy, ale fyzické.

Tomicová prý z natáčení byla uvolněna kvůli chřipce a na natáčení by se brzy měla vrátit. Snad bude oblíbená herečka, která zazářila i v televizní soutěži StarDance, brzy zase v pořádku a dá opět šanci lásce. S Malým jí nevyšlo už druhé manželství. S tím prvním se rozvedla poté, co zjistila, že je homosexuál.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme