Pepina a Mauglí slaví tři měsíce. Martina Pártlová už mluví o jejich sňatku

16. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Martina Pártlová a Nikol Leitgeb (Foto ČTK)

Jsou to už tři měsíce od chvíle, co se na porodním sále u Apolináře vystřídaly kamarádky zpěvačka Martina Pártlová a herečka Nikol Leitgeb a obě ten den přivedly na svět ostře sledovaná miminka. Martina na svém instagramu zveřejnila vzpomínkovou fotografii z porodnice a zmínila se o možné budoucím sňatku těchto dvou lidiček.

Když se veřejnost dozvěděla, že kamarádky a členky uskupení 3v1 budou rodit své potomky v jeden a ten samý den, všichni se těšili na jejich nové vtipné video přímo z porodního sálu. Toho se fanoušci bohužel nedočkali, a tak se museli smířit jen s obyčejnými poporodními fotkami malého Mauglího a Pepiny (Tobiase a Stelly).

Na tento den zavzpomínala jedna z maminek Martina Pártlová, která na svém instagramu zveřejnila fotku z onoho dne, kdy tito dva drobečkové přišli na svět. Jsou to totiž už tři měsíce. Na fotografii Stella pláče a Tobias poklidně leží vedle s nevzrušeným výrazem ve tváři. Martina v textu pod příspěvkem svoji dceru uklidňuje, ať nebulí, že si ho brát nemusí, i když možná jednou bude chtít. Kdo by totiž odolal takovému malému vlasáčkovi?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martina Pártlová (@martinapartlova)

“Dnes to jsou 3 měsíce, co vás tu máme. nejdřív přišla na svět ta naše Karkulka a jen co po mně uklidili, přišel Mauglí. Jsem ráda, že jsme v tom byli společně. A ty nebul, nemusíš si ho brát, i když možná budeš chtít. Tak snad nebude dělat vofuky,” napsala ve čtvrtek Martina pod fotku. Představa toho , že by se tyhle dva jednou přece jenom vzali, je až příliš jak z romantického filmu, ale kdo ví. Když mohou nejlepší kamarádky stejně otěhotnět a stejně rodit, možné je všechno.

Celebrity - další články

Doporučujeme