Petra Hřebíčková je opět těhotná! Myslela jsem, že jsem v přechodu, přiznala

22. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Petra Hřebíčková na předávání divadelních cen Thálie 28. března 2018 v Národním divadle v Praze. Foto: ČTK

Herečka Petra Hřebíčková (41) je potřetí těhotná. Spekulace o dalším miminku sice zprvu potvrdit nechtěla, když ale přišla do talk show 7 pádů Honzy Dědka s kulatým těhotenským bříškem, už nebylo pochyb. 

Když se před pár měsíci začaly šířit zvěsti o tom, že je krásná česká herečka Petra Hřebíčková opět těhotná, umělkyně zprávu nejprve potvrdit nechtěla. Nyní se ale objevila před kamerou v talk show 7 pádů Honzy Dědka a jakékoli pochybnosti zcela rozprášila. Černé šaty jí totiž obepínaly znatelně kulaté těhotenské bříško.

“Nejdřív šlo bříško a pak ona,” okomentoval situaci se smíchem Honza Dědek. Samotná herečka pak přiznala, že zprvu o miminku ani nevěděla. “Myslela jsem, že jsem v přechodu a bylo z toho těhotenství,” prozradila.

Herečka již vychovává syny Šimona a Mikuláše. Na mateřství se dala trochu později, první miminko přivedla na svět až v pětatřiceti letech. Pozdní těhotenství ale každému nedoporučuje. “Řekla bych, že ideální věk na děti je ve třiceti, to už člověk sám není dítě a ještě rozhodně není starý. Ale i já jsem šťastná, jak to je, a stará se ještě taky necítím,” uvedla před časem v rozhovoru pro Blesk.

Kvůli těhotenství musela Hřebíčková odmítnout účast na některých projektech, které plánovala. Nezahraje si tak například partnerku Jiřího Langmajera (54) ve filmu Ostrov, kde ji nahradí Jana Plodková (39). Seriály Ombudsman a Pozadí událostí ale stihla a diváci tak o její výkon nepřijdou.

Celebrity - další články

Doporučujeme