Pitta kvůli týrání syna vyšetřovala policie i sociálka. Nic na něj nemají, děti ale stejně nedostane

10. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Herec Brad Pitt (52) měl v září slovně, ale i fyzicky napadnout svého patnáctiletého syna během letu soukromým letadlem, informoval web TMZ. Byl to i jeden z důvodů, proč jeho žena Angelina Jolie (41) požádala o rozvod. Vyšetřování policie a sociálky Pitta očistilo a případ byl uzavřen.

Během onoho letu měl být Pitt opilý a zlost se měl vylévat na svém synovi Maddoxovi (15). Prý na něj křičel a mělo dojít i k fyzickému napadení. Incident někdo anonymně nahlásil policii a sociálce. Krátce nato herečka podala žádost o rozvod.

„Je to rozhodnutí v zájmu zdraví rodiny. Jolie ho nebude nijak komentovat a prosí, aby rodina v této době měla potřebné soukromí,“ uvedl právní zástupce Robert Offer s tím, že herečka nechce, aby se Pitt podílel na výchově dětí.

Případ byl prošetřen a uzavřen bez zjištění, že by k napadení došlo. Agentuře AP to oznámil zdroj obeznámený s případem.

Pitt byl od nařčení z týrání očištěn, děti do péče ale stejně nedostane. Zůstanou v péči matky a otec je bude moci jen navštěvovat. Ten ale původně žádal o střídavou péči.

Ze šesti dětí, které spolu Pitt a Jolie vychovávali, mají tři vlastní a tři adoptované. Maddoxovi je patnáct let (na fotce vpravo), Paxovib dvanáct, Zahaře jedenáct, Shiloh deset a dvojčatům Knoxovi a Vivienne osm.

Autor: Anna Netušilová

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme