Playback, drsný přístup a pak nuda v Praze! Aneb Justin Bieber poprvé v Praze

13. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Těšilo se na něj přes 17 tisíc lidí, ne všechny ale jeho koncert ve vyprodané pražské O2 areně zaujal. Kanadský zpěvák Justin Bieber, kterého na startu kariéry proslavily písničky, jenž jeho rodina vkládala na portál Youtube, si to nejvíce u lidí pokazil opakovaným playbackem.

A ještě ke všemu velmi špatným! Bieber např. v jednu chvíli pil z láhve vodu, zatímco z reproduktorů zněl jeho hlas. Svůj největší hit Baby naštěstí interpretoval živě. Šlo to poznat díky chraplavému hlasu, který ve skutečnosti má.

Když mu na začátku druhé části koncertu mohli fanoušci u pódia pokládat dotazy, jeden zněl: Jak se Ti líbí Praha? Justin odpověděl, že je krásná. Do té doby ji znal ale jen z auta a díky pohledu z okna hotelového pokoje.

Do ulic metropole se Justin vydal až v noci po koncertu. Znuděně se svým týmem objel tři diskotéky. Z jedné si pak odvezl na hotel šest českých fanynek. Bieber je zkrátka hvězda, ale už ne taková, jako když byl mladší – to byl totiž milejší a pokornější. Stal se z něj rozmazlený floutek, který kudy chodí, tudy má průšvihy. Peníze prostě kazí charakter!

Podívejte se na záběry z vystoupení Justina Biebera v O2 areně:

 

Celebrity - další články

Doporučujeme