Po rodičích zdědila ty nejlepší geny. Nádherná dcera Monici Bellucci vypadá jako princezna

26. července 2022·Celebrity·Redakce

Deva Cassel. (Zdroj: Profimedia)

Z téhle krásky oči přechází. Deva Cassel je nádherná dcera herců Monici Bellucci a Vincenta Cassela. A je jasné, že od svých rodičů podědila to nejlepší možné. Mladá kráska se věnuje modelingu a svými snímky se pochlubila na svém instagramu.

Dave Cassel zažívá přelomový rok, hlavně co se její kariéry týče. Objevila se na na titulní straně únorového čísla francouzské mutace módního magazínu Elle a březnového čísla španělské verze Harper’s Bazaar. Svůj titulkový debut si ale mladá kráska odbyla už v roce 2020, kdy se objevila na říjnové obálce Elle France.

Navíc spolupracuje s luxusním italským módním domem Dolce & Gabbana. V patnácti letech pro ně nafotila několik kampaní a stala se tváří jejich parfému Dolce Rose. Reklama se natáčela loni v létě v italském Portofinu a dívka v romantických šatech s volánky vypadala jako opravdová princezna. Před kamerou jí to jde, vypadá přirozeně a hereckých talent po svých rodičích zkrátka nezapře.

View this post on Instagram

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Naposledy byla sedmnáctiletá kráska zachycena fotografy v Římě, kde vyrazila na procházku se svým přítelem, modelem Lucou Salandrem. Dvojice vyrazila společně na nákupy, ale ani jeden z nich nebyl z přítomnosti kamer nadšený. Je tak otázkou, zda mladá dívka zůstane u modelingu nebo zkusí to, v čem uspěli její rodiče.

Celebrity - další články

Doporučujeme