Nejsmutnější rok Josefa Abrháma. O nemocného herce se staral jeho syn

19. května 2022·Celebrity·Redakce

Josef Abrhám se synem (Zdroj: ČTK)

S Libuškou Šafránkovou (†68) strávil Josef Abrhám (†82) 40 let svého života. Byla jeho láskou, starala se o něj, když byl nemocný. Když před 11 měsíci zemřela, byl to pro něj šok. Naštěstí se o něj poslední rok jeho života staral syn Josef.

Poslední rok života Josefa Abrháma nebyl nejšťastnější. Jeho životní láska, se kterou byl čtyřicet pět let, se o něj láskyplně starala. Když se po dlouhé době ukázal na jejím pohřbu, všichni byli z pohledu na něj vyděšení a smutní. Herec měl propadlé tváře, nepřítomný pohled a bez podpory nejbližších by na smuteční obřad zřejmě ani nedorazil.

Herci žili dlouhé roky ve vile v pražských Záběhlicích, po smrti Libušky ale zela prázdnotou. Svého otce si totiž na Moravu vzal syn Josef mladší, kde se o něj staral společně se svou ženou Ludmilou. „Na Pepu se určitě nedozvoníte. Není tady. Syn Josef si ho odvezl k sobě na Moravu a stará se o něj. Pepa sem vůbec nejezdí,“ informoval tehdy soused. Podle katastru nemovitostí navíc vilu vlastní právě syn Josef. Herec stihl přepsat dům i s pozemkem na svého syna ještě v době, kdy žil.

Oblíbený herec zemřel v pondělí 16. května, zprávu o jeho úmrtí potvrdil Jan Kačer. „Vím, co se stalo, nejsem v pořádku. Nejsem schopný telefonických rozhovorů,“ prozradil. Na Abrháma vzpomínala nejen řada hereckých hvězd, ale i fanoušků. Jeho odchodu litují všichni.


Celebrity - další články

Doporučujeme