Po zrušených koncertech další problémy. Rozejde se Adele s novým přítelem?

6. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Adele (Foto: se souhlasem Universal Music)

Už to vypadalo, že po rozvodu se na zpěvačku Adele obrátilo štěstí. Začala randit s agentem sportovních hvězd Richem Paulem, jenže teď to vypadá trochu bledě. Informaci uvedl deník The Sun.

S mikrofonem to britské zpěvačce Adele sluší úžasně a je jedním slovem geniální. V osobním životě se jí ale moc nedaří. Po krachu manželství se Simonem Koneckim se teď ocitá v troskách i její nový vztah s americkým agentem sportovních hvězd Richem Paulem.

Podle zdrojů z britského deníku The Sun prý Adele strávila celý týden v přítelově sídle v Beverly Hills ve snaze zachránit jejich skomírající vztah. S krizí jejich vztahu podle médií souvisí i krach jejich plánovaných koncertů v Las Vegas. Ty měly zpěvačce přinést 15 milionů korun za večer, což rozhodně není malá suma.

Jenže britská diva měla přemrštěné požadavky na produkci – 60hlavý sbor, jiná audio a videotechnika, jiný tvar bazénu na scéně a další. Proto byly akce jen pár hodin před začátkem odvolány. “Adele vadilo, že Rich jí ve chvílích, kdy se to celé začalo rozpadat, nemohl být oporou, protože měl práci jinde. Měsíc se takřka neviděli, tak teď pracují na tom, aby jejich vztah dali znovu dohromady,“ uvádí The Sun.

Snad se jedná jen o drobnou krizičku a dvojice si všechno během víkendu vyjasnila. Adele by v současné situaci nepomohl fakt, kdyby se po zrušených koncertech musela smířit ještě s tím, že jí skončil vztah.


Celebrity - další články

Doporučujeme