Pohledná chůva Fine slaví narozeniny. Má za sebou traumatizující zážitek i rakovinu

5. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Fran Drescher (Foto: Shutterstock)

Fran Drescher si všichni televizní diváci spojí jako excentrickou Fine ze seriálu Chůva k pohledání. Herečka oslavila 64. narozeniny, ale její život pohádku rozhodně nepřipomínal. Naopak byl plný bolesti a smutku.

Americká herečka s rumunskými kořeny Francine “Fran” Joy Drescher oslavila koncem září 64. narozeniny, ale ze svého šarmu nic neztratila. Brzy to totiž bude 30 let, co padla první klapka oblíbeného seriálu Chůva k pohledání. Od té doby se změnilo mnohé, ale samotná představitelka chůvy Fine snad zastavila čas. První klapka padla v roce 1993, ale diváky baví dodnes.

Herečka se ale nezhostila jen hlavní role, ale společně s manželem Peterem Marcem Jacobsem se podílela i na režii a psaní scénáře. Do něj zakomponovala mnoho vlastních životních zkušeností a zážitků. Ty ale nebyly vždycky jen veselé. Její manžel v průběhu seriálu zjistil, že je gay. Pár se rozvedl, ale zůstali kamarády.

View this post on Instagram

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Štěstí jí nepřineslo ani druhé manželství s podnikatelem Shivou Ayyaduraiem, se kterým se rozvedla po třech letech. V roce 1985 se do jejího domu vloupali zloději. V tu dobu v něm byla nejen ona, ale i její manžel a kamarádka. Zloději obě ženy znásilnili. Manžel, který byl spoutaný, musel všemu přihlížet. Drescher to popsala v devadesátých letech v rozhovoru s Larry Kingem.

Pohledná kráska má za sebou i rakovinu, přesněji rakovinu dělohy. “Bylo to zvláštní – tak trochu poetické – že zrovna moje reprodukční orgány dostaly rakovinu. Ale bylo to i úžasné utvrzení, že si bolest najde svou cestu přesně na to správné místo, když se s ní nevypořádáte. Jelikož jsem nevěnovala pozornost své vlastní zranitelnosti, bolest ze znásilnění se mi uhnízdila v děloze,” řekla pro časopis InStyle.

View this post on Instagram

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

I přes všechny tyto nehezké a traumatizující zážitky neztrácí Drescer svůj optimismus a energie má na rozdávání. Dodnes je pracovně velmi aktivní. Stále hraje, je scénáristkou a pracuje na různých projektech.


Celebrity - další články

Doporučujeme