Pokračování příběhu Jona Snowa bylo zrušeno! Co na to herec Kit Harington?

10. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kit Harington (Zdroj: Profimedia)

Další smutná zpráva pro fanoušky seriálu Hra o trůny. Celé roky to vypadalo, že se pořad dočká spin-offu, který se měl točit kolem jedné z hlavních postav. Nyní však herec Kit Harington potvrdil, že pokračování příběhu Jona Snowa bylo odloženo na neurčito.

„Tvůrci seriálu nemohli najít ten správný příběh k vyprávění,“ potvrdil zrušení projektu Harington. “Nikdy jsem se k možnosti seriálu nevyjadřoval, protože jsem nechtěl, aby se vědělo, že na tom doopravdy pracujeme. Nechtěl jsem, aby se šířily různé teorie, aby se lidé začali těšit, protože jsem si uvědomoval, že se to dost možná neuskuteční,“ dodal ještě britský herec.

Představitel Jona Snowa také vysvětlil, že se tvůrci snažili probádat každý možný úhel, aby zjistili, zda má seriál šanci odvyprávět kvalitní příběh, ale nakonec došli k závěru, že pro teď tomu tak není. Naděje ale neumírá, protože projekt byl prý zatím pouze odložen a samotný herec potvrdil, že pokud by si mohl slavnou roli zopakovat, neváhal by.

Dokonce zavtipkoval, že v poslední době ho lidé poznávají méně a méně, proto uvažuje, že si na sebe vezme Jonův typický kožich a vyrazí do ulic. Od odvysílání finále Hry o trůny v květnu 2019 šla do vývoje řada spin-offů. První z nich, oblíbený prequel Rod draka, měl premiéru v srpnu 2022 a získal pozitivní kritiku. A nyní scénaristy nabírá projekt 10,000 Ships. I tento seriál se bude odehrávat před událostmi Hry o trůny, konkrétně nějakých tisíc let. Zaměří se na princeznu Nymerii a přeživší členy rodiny Rhyonarů.

Celebrity - další články

Doporučujeme