Polonahá Megan Fox? Žádný problém, pod svůj kostým si nevzala kalhotky

5. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: Profimedia)

To, že Megan Fox nemá problém ukazovat se často v oblečcích, které více ukazují, než zahalují, už víme všichni. Dokázala to i na Halloween, který je v USA velmi populární a slavné osobnosti rády volí nejrůznější kostýmy. A Megan se opět ukázala. Informaci uvedl Blesk.cz.

Herečka Megan Fox letošní Halloween rozhodně nepodcenila. Kostýmů vystřídala hned několik, ale vždycky budily dojem, že se chystá spíše na konkurz do lechtivých filmů pro dospělé. Se svým snoubencem, rapperem Machine Gun Kellym byla vždycky dokonale sladěná.

Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: Profimedia)

Nechali se inspirovat třeba ikonickým párem z devadesátých let Pamelou Anderson a jejím tehdejším přítelem Tommym Lee z Mötley Crüe. Proměnili se i za temného kněze a hříšnici, která byla oděna do jakéhosi sado-maso kostýmku. Vždycky ale balancovali na hraně vkusu a lehké pornografie. Tuto hranici ale hvězda sci-fi série Transformers už dávno překonala.

Na další halloweenský večírek zase dorazili v kostýmech Linka a princezny Zeldy z populární fantasy videohry The Legend of Zelda. Rapper tentokrát vypadal docela normálně, ale jeho partnerka opět šokovala. Na sobě totiž měla sexy verzi šatů Zeldy s rozparkem, který se jí ale pořádně vymstil. Jak je všem ženám dobře známo, rozparky jsou sice provokativní, ale člověk si musí velmi dávat pozor, aby neukázal něco víc.

A to se Megan přesně stalo. Přestože poprsí nacpané ve vínovém korzetu vypadalo skutečně působivě, na něj ani do očí jí rozhodně nikdo nekoukal. Všichni se totiž soustředili na sukni, které se v nestřežený okamžik natolik rozevřela, že odhalila hereččino tajemství. Nevzala si totiž spodní prádlo, a tak ukázala opravdu všechno. Otázka je, zda byl její plán toto fanouškům odhalit nebo se opravdu jednalo o omyl.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme