Pondělním hostem u Pokondrů bude Pepa Vojtek z Kabátů!

17. října 2016·Celebrity·Redakce

Lídr kapely Kabát Pepa Vojtek přišel v pondělí k Pokondrům na Frekvenci 1! Poslechněte si, jaké dostal nepříjemné otázky.

Všichni tě chválí za hlavní roli v muzikálu Mefisto. Co říkáš na kritiky?

Josef: Já jsem si řekl, že ve svém věku už se potřebuju hlídat a nebudu se zbytečně nervovat. Pro mě je každá sklenice napůl plná. Proč si pořád na něco stěžovat a zabývat se blbostma? A ten muzikál se opravdu povedl, je nádherný. A já tam mám dvojroli, takže to není jednoduché.

V létě se vám narodil syn Albert. Kdo vybíral takové jméno?

Josef: Hele ono už při tom mém počtu potomků se ta jména hledají těžko (smích). První syn byl Josef, tam to bylo jasný. Rodová linie se musí ctít. Pak přišla Valentýnka, potom Matyáš, pak Adam, a potom jsme pořád vybírali a vybírali… A nakonec jsme vybrali Bertíka.

Jsi otcem popáté. Budeš ještě pokračovat?

Josef: My jsme se o tom s Jovankou bavili… A řekli jsme si, že do padesátky to stačí! Už takhle se mi jednou stalo, že mi jeden chlapeček ve školce řekl dědo (smích)

Jak třeba řešíš Vánoce s takhle velkou rodinou?

Josef: Pokud to vyjde, tak si je beru všechny k sobě. Alespoň na ten jeden sváteční den.

Snažil jsi se někdy investovat peníze mimo muziku?

Josef: V Teplicích jsem ve svém domě kdysi za prvně vydělané peníze předělal hospodu. Ale prostě nevydělávala, tak jsem ji potom prodal i s barákem.

Kdy jsi v životě přišel o nejvíc peněz?

Josef: Já nejsem úplně rozhazovačný typ. Žiju si tak, jak žiju a nelituju toho, co se stalo. A nikdy to nebyl takový průšvih, že bych mlátil hlavou o zeď. Já mám třeba doma osm kytar, přitom na koncertech nehraju na žádnou (smích). Ale líbí se mi to…

Poslechněte si

Celebrity - další články

Doporučujeme