Poprask ve Zlaté labuti! Dojde na líbačku mezi dvěma ženami

23. března 2023·Celebrity·Redakce

Seriál Zlatá labuť. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Opravdu o pořádný rozruch se postarali autoři seriálu Zlatá labuť. Ti, co seriál sledují, jistě ví, že prodavačka Alena (Simona Lewandowská), která chodí s Jakubem, má poměr ještě s někým jiným. Nikdo ale doteď netušil o koho jde. Pokud jste si mysleli, že je milencem Lewandovské muž, tak jste se šíleně pletli. Informovala o tom TV Nova.

Vztahy mezi lidmi nebývají vůbec jednoduché. To vidíme také v dobovém seriálu režiséra Biser Arichteva Zlatá labuť. Právě on si tentokrát v seriálu pro diváky připravil opravdovou lahůdku. Alena před Jakubem, který si ji chce vzít, tají, že se stýká ještě s někým jiným. A právě k tomuto dosud tajemnému člověku cítí hluboké city.

V novém díle diváci odhalí, že je tato pohledná blondýnka na holky. Dojde tak na velice vášnivou líbačku s majitelkou Zlaté labutě Irenou Kučerovou (Kristýna Ryška). Velmi s tím bojuje, protože to je zakázané. Musí si vzít Jakuba, ale miluje Irenu,” uvedla Lewandowská.

Ani jedna z hereček neměla s milostnou scénou problém. Nechci, aby to vyznělo špatně, ale já erotiku před kamerou neřeším. Nejsem úplně stydlivá, takže mi to nevadí. Daleko těžší je pro mě natočit emotivní scénu třeba někde u soudu, ale svléknout se a ukázat něco, co viděli všichni? To mi problém fakt nedělá, sdělila Ryška.


Celebrity - další články

Doporučujeme