Popularita královské rodiny klesá, ale ona ji drží nad vodou. Princeznu Kate lidé milují

4. března 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Poslední roky nejsou pro britskou královskou rodinu vůbec jednoduché. Ba právě naopak, monarchie se musí potýkat s řadou změn a kontroverzí, které jsou nejvíce spojené s princem Harrym. Přesto je jeden člen rodiny, komu popularita roste. A nikoho nepřekvapí, že se jedná o princeznu Kate. Informaci uvedl deníky Lecturas Magazine a Marca.

Kontroverzí a smutných okamžiků bylo v loňském roce v královské rodině opravdu hodně. Spoustu událostí samozřejmě ovlivnila i smrt milované panovnice Alžběty II. (†96). Když se do toho přidají věci ohledně prince Harryho a jeho ženy Meghan Markle, je toho opravdu dost. Není žádným tajemstvím, že popularita královské rodiny klesá.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Je tu ale osoba, kdo je stále populárnější. Jedná se o manželku prince Williama, princeznu Kate. „Cítí se bezpečně, když ví, že monarchie a královská rodina ji potřebují mnohem víc, než si myslela,“ napsal novinář Andrew Morton v Lecturas Magazine. Ten se věnoval nejen princezně Dianě (†36), ale i nové princezně. „Kate na galavečeru BAFTA vypadala uvolněně, když se procházela po červeném koberci, vypadala jako hvězda němého filmu. Šťastně si povídala se svým manželem, budoucím králem, dokonce ho pohladila po zadku v intimním projevu náklonnosti, což je elegantní gesto, které Kate provedla svými dokonale pěstěnými konečky prstů,“ dodal.

Podle něj je pro lidi od určitého věku monarchie něčím, s čím vyrostli a je pro ně důležitá. I proto se někteří cítí přístupem Harryho a Meghan oklamáni. A čím více jsou oni vidět, jak kydají špínu na královskou rodinu, tím více je Kate populární. Britové ji vidí jako bezpečný přístup, který tu pro ně vždycky bude. Kate neprovází žádné skandály, na veřejnosti působí, že jí záleží na ostatních. Navíc jí lidé milují i díky tomu, že princezna se netváří, že touží po trůnu. Svou práci dělá pečlivě a má srdce na pravém místě.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme