Porušujete pravidla! Jitka Boho musí řešit nepříjemnou věc na sociálních sítích

4. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Boho (Zdroj: Profimedia)

Jitka Boho řešila pořádný problém. Sociální síť instagram málem zablokovala její účet. Sdílela totiž fotografii v prádle, kterou zřejmě někdo nahlásil a instagram fotku ihned smazal. Nicméně Jitka se nevzdala a fotografii znovu sdílela. Informaci zveřejnila modelka na svém instagramu.

Do někdejší české Miss roku 2010 by nikdo určitě neřekl, že bude na svém instagramu zveřejňovat obsah, který by byl obscénní či explicitní. Jenže jedna její fotka se dočkala omezení. Původní záměr dvojnásobné maminky byl ten, že svým sledujícím chtěla ukázat svou realitu, tedy toho, jak aktuálně vypadá.

Na fotce měla v ruce odsávačku, na sobě bavlněnou kojící podprsenku a pohodlné kalhotky. „A co?! Na jednu stranu už jsem začala cvičit (a je to fuška teda), na stranu druhou – trochu víc papám… Takže je to výsledku ‚šul nul‘, napsala s nadhledem. Jenže snímek někdo z jejích sledujících nahlásil jako závadný, prý kvůli nahotě nebo sexuální aktivitě.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Než platforma dotyčný snímek zkontrolovala, přišlo modelce varování.  „Chápeme, že člověk občas udělá chybu, takže jsme váš účet neomezili,“ napsali jí. Snímek ale na okamžik stáhli, což Jitka nepochopila. „Tak jestli kojení někoho pohoršuje a prso s lízátkem nikoliv… je to k zamyšlení,“ zlobila se v narážce na nedávný skandál Madonny. Ta na instagramu obnažila poprsí s cukrátkovou “cenzurou”.

To Jitka na fotce ani nekojila, ani neukazovala prsa či bradavky. Jitka totiž fotku opět zveřejnila a doplnila text oodsávačce, která jí velmi mateřství ulehčila. Zatím fotografie na instagramu zůstala, ale otázkou je, kdy přijde další varování. Tak snad Jitce účet nesmažou úplně.


Celebrity - další články

Doporučujeme