Poslední rok Obamy. Fotograf vybral 23 nejlepších fotek ze zákulisí Bílého domu. GALERIE

31. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Po osmi letech se loučí s Bílým domem americký prezident Barack Obama! Moc předává Donaldu Trumpovi, který v listopadu vyhrál prezidentské volby a usedne tak do křesla jednoho z nejmocnějších úřadů světa. Jak poslední rok prezidentování Obamy vypadal, to dokumentoval jeho fotograf Pete Souza. Podívejte se na 23 úchvatných fotek.

“Byla to pro mě čest být svědkem událostí posledních osmi let,” napsal fotograf Obamy Pete Souza, který na stránkách Bílého domu zveřejnil třiadvacet úchvatných fotek, které pořídil za posledních 12 měsíců. Je na nich neoficiální formou a bez pózování zachycena každodennost prezidentova života.

Na snímcích tak můžete vidět jeho setkání s britskou královnou z úhlu, který byste při takovéto události nečekali, foto setkání s princem Georgem, synem prince Williama a vévodkyně Kate, přičemž tahle fotka obletěla svět už před několika měsíci. Nechybí snímky z Oválné pracovny, zákulisí Bílého domu nebo ze setkání s Vladmirem Putinem nebo bývalým prezidentem USA Bushem, či top celebritami, jako je George Clooney nebo Stevie Wonder.

Celebrity - další články

Doporučujeme