Post módní ikony potvrzen. Pro tento svetr si fanynky Kate Middleton ale zřejmě nepoběží

18. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton je nádherná a sebevědomá žena, která je v tuto chvíli i módní ikonou. Cokoliv si vezme na sebe se stane brzy absolutním hitem a všechny ženy na světě ho chtějí mít. U svetříku, který měla naposledy na sobě, to ale platit nebude. Informaci přinesl Super.cz

Ať si na sebe vezme Kate Middleton cokoliv, ihned je po tom velká sháňka a do pár hodin jsou věci, které jsou cenově dostupné, vyprodané. U svetru, který na sobě vévodkyně měla při natáčení čtení pohádky pro děti, to ale platit nebude. Jen co se v něm objevila, byl na webu značky Holland Cooper vyprodaný.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Případné zájemkyně by mohla odradit cena. Ta se vyšplhala lehce nad pět tisíc, ale Kate je známá tím, že si na sebe většinou bere levnější kousky. Za bílým kouskem stojí návrhářka Natasha Rose Griggs z Birminghamu. Pro značku navrhovala v letech 2018 až 2021 a mezitím vytvořila svou značku plavek, kterou uvedla na trh v roce 2020.

Za svou práci už získala i několik módních cen. Svetr údajně navrhla od A do Z a dokonce sama našla továrnu v Hong Kongu, kde se její model údajně šil. Kate má tuto britskou značku velmi ráda. V loňském roce při návštěvě Edingurghu na sobě měla jejich zelenomodrý kabát. I v něm vypadala skvostně.


Celebrity - další články

Doporučujeme